Järjestämme luovat lastenkutsut ja syntymäpäivät Raumalla

Ota yhteyttä

Rauman Askarteluohjaus Oy järjestää Raumalla monenlaisia luovia aktiviteetteja eri-ikäisten askarteluharrastajien tarpeisiin.

Voit tilata kauttamme esimerkiksi lastenkutsut ja syntymäpäiväjuhlat työpajoineen, askartelutarvikkeineen ja ohjauksineen. Tutustu myös monipuoliseen kurssitarjontaamme ja kehystyspalveluihimme!

Juhlapalvelut häihin ja lastenjuhliin

Arjen kiireiden keskellä juhlajärjestelyjen ulkoistaminen on vaivaton ratkaisu! Järjestämme tilauksesta hauskat synttärijuhlat lapsellesi askartelun merkeissä. Valitaan yhdessä kiinnostava aihe – ja mukava juhla on taattu lapsellesi sekä juhlavieraille. Minimi-ikäraja on 6 vuotta, ja lapsia voi olla juhlissa kerrallaan 6–12 henkilöä.


Tarjoamme asiakkaillemme myös juhlapalvelun esimerkiksi hääjuhlia varten. Meiltä löydät tarvikkeet kutsu- ja kiitoskortteihin sekä malleja, ideoita ja materiaaleja koristeluun. Valmistamme tarvittaessa tilauksesta muun muassa kutsukortit, koristeet, karkkirasiat ja paikkakortit. Voit vuokrata kauttamme myös hääkaaren.

Juhlavat ilmapallot ja muut juhlatarvikkeet

Saat meiltä ilmapallojen heliumtäytön kaikenlaisiin ilmapalloihin. Hyllystämme löytyy numeropalloja, vauva- ja hääaiheisia foliopalloja sekä erivärisiä kumipalloja. Voit tuoda myös omat pallot meille täytettäväksi. Kauttamme onnistuvat suuremmatkin ilmapallotilaukset esimerkiksi hääpaikoille.


Pidä lisäksi mielessäsi, että olemme Juhlamaailman nettikaupan Juhlapiste. Tilaa tarvitsemasi juhlatarvikkeet Juhlamaailmasta ja nouda ne toimipisteestämme ilman toimituskuluja! Samalla voit tehdä ostoksia laajasta askartelutarvikevalikoimastamme.

Suositut askartelukurssit

Tarjoamme askartelukursseja sekä aloittelijoille että edistyneille ympärivuotisesti. Tarjontaamme kuuluvat muun muassa kortti-, huovutus- ja kranssikurssit. Kuukausittaisen kurssiohjelman lisäksi toteutamme yksilöllisesti räätälöityjä kursseja tilauksesta esimerkiksi työ- tai kaveriporukoille. Järjestämme työpajoja ja ohjelmaa myös polttariryhmille. Voit kertoa meille myös oman kurssitoiveesi. 


Ilmoittaudu kursseille tästä

Tulevat askartelukurssit

Tutustu alla tuleviin askartelukursseihimme ja ilmoittaudu mukaan! Voit myös kysyä lisätietoja kursseista ottamalla meihin yhteyttä.


30.9. klo 17.00-20.00 Vaahteraruusukranssi

  - Teemme vaahteranlehdistä kranssin, joka käy sekä sisälle että ulos. Hinta 16e sis. mater. (kranssipohjan ja kiinnitysmater.)

6.10. klo 17.30.-20.30 Kreppipaperikukat

  -Teemme uusista syksyisen värisistä kreppipapereista kauniita kukkia. Näistä voi tehdä esim kranssin tai kimpun. Hinta 12e + mater.

7.10. klo 17.00-20.00 Huovutus

  - Teemme neulahuovutuksella vapaavalintaisen pikku ystävän. Hinta 19e sis. mater.

12.10. klo 17.30-20.00 Unisieppari 

  - Perinteisen unisiepparin valmistus. Vaihtoehtona on myös löylysieppari. Hinta 12e + mater.

14.10. klo 17.00-20.30 Keijutalo Fimo-massasta

  - Teemme keijulle oman kodin. Sopii myös lapsen kanssa yhdessä tehtäväksi. Ota oma pieni hillo- tm. lasipurkki mukaan. Hinta 20e sis. mater.

20.10. klo 17.30-21.00 Mosaiikkia

  - Tutustumme mosaiikin käyttöön. Sillä voi päällystää mitä vain, joten voit ottaa oman pohjan mukaan, tai ostaa paikan päältä. Hinta 12e + mater.

21.10. klo 17.00-20.00 Lapsi-aikuinen Fimo-ilta

  - Pienissä käsissä syntyy suurta taidetta. Fimosta voi tehdä koruja, kakunkoristeita, nukketalon ruokia ym. Hinta 12e/lapsi + mater.

26.10. klo 17.30-21.00 Joulukortti I

  - Teemme 4 joulukorttia käyttäen eri tekniikoita. Hinta 19e sis. mater.

28.10. klo 17.00-20.30 Joulukortti II

  - Sama kuin edellä

3.11. klo 17.30-21.00 Joulukortti III

  - Sama kuin edellä

 

 

 

Ilmoittaudu kursseille alla olevan lomakkeen avulla, soittamalla numeroon 044 356 6076 tai sähköpostitse info@askarteluohjaus.fi.

* Pakolliset kentät

Minua saa jatkossa lähestyä:

Sähköpostitse
Tekstiviestitse